Onze nieuwsberichten

Corona update

Corona update

21-03-'20

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM , GGD en Rijksoverheid. 

 

Huisbezoeken

Onze huisbezoeken  aan ouderen (vanaf 70 jaar) en kwetsbare mensen worden voor nu gewijzigd in een telefonisch  of video consult .

 

 

Consulten op locatie:

Alle consulten van kwestbare mensen en ouderen die normaliter onze spreekuren bezoeken worden gewijzigd in een telefonisch of videoconsult.  Je krijgt hierover een bericht. 


Voor  veel locaties is ons gevraagd om de face to face consulten te wijzigen in een  telefonisch of video consult vanwege jouw gezondheid maar ook om spreekkamers vrij te houden voor echte urgentie.

 

De locaties waar nog wel een spreekuur wordt gehouden zijn:

Breda - Gezondheidscentrum Bredero alleen tussen 15.00 en 17.00 uur, er zal een triage (controle) bij de ingang zijn (temperatuur checken dmv oorthermometer en beantwoorden van vragenlijst)

 

Oosterhout - Eerstelijns gezondheidscentrum.

 

 

Geen klachten:
Als je geen bericht hebt gehad en de locatie is nog open dan ben je welkom mits je geen klachten hebt van verkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts en ook niemand uit jouw directe omgeving deze klachten heeft.
Laat begeleiding thuis, of vraag of ze in de auto, buiten willen wachten.
De extra preventieve maatregelen die wij (laten) uitvoeren zijn:
- Zeer regelmatig schoonmaken van contactpunten zoals  deurkrukken, liftknoppen, trapleuningen, stoelen en tafels/bureau, telefoons, computermuizen etc.
- Geen handen schudden
- Afstand  bewaken van minimaal  1,5 meter

- Algemene hygiene regels volgens protocol RIVM

 

Wel klachten:
Dan verwachten we dat je dit bij ons afmeldt bij voorkeur via de mail van jouw behandelend ABCdietist. Je vindt dit emailadres in de reeds ontvangen afspraakbevestiging of op deze website onder medewerkers. Het consult wordt dan (in overleg) omgezet naar een telefonisch of E-health consult (video-consult). Geef je naam maar ook jouw geboortedatum hierbij door. 

 

Geen klachten maar wil je liever thuisblijven:

Geef dit dan aan ons door dan plannen we een telefonisch of video consult in. Stuur bij voorkeur een email naar jouw behandelend ABCdietist. Je vindt dit emailadres in de reeds ontvangen afspraakbevestiging of op deze website onder medewerkers. Vermeld naast jouw naam ook de geboortedatum.

 

Mocht het zo zijn dat een van onze diëtisten thuis moet blijven ivm het advies van het RIVM, dan kan het betekenen dat de afspraak niet door kan gaan. We zullen waar mogelijk zorgen voor een vervangende ABCdiëtist, maar dit is niet altijd mogelijk. Indien dat laatste dan zal er een telefonisch of video consult plaatsvinden.

Wij brengen je hier zo snel mogelijk van op de hoogte.

 

Als emailen niet lukt dan kun je bellen naar 06-43425690. Mogelijk krijg je het antwoordapparaat, spreek dan svp duidelijk je naam, geboortedatum en telefoonnummer. 

 

Alvast dank voor jouw begrip en de medewerking.
Groeten team ABCdiëtisten.