Ons team

Anne-Marie

Anne-Marie

dietist

#obesitas #bariatrische chirurgie #ondervoeding  #darmproblemen #sondevoeding

Anne-Marie is diëtist. Ze kan je helpen bij obesitas, overgewicht, (risico op) ondervoeding bij ouderdom en ziekte, diarree en obstipatie, hart en vaatziektes, COPD, slikproblemen, sondevoeding en opvolging na een diëtistische behandeling in het ziekenhuis.

Mail Anne-Marie

 

Loopbaan

Anne-Marie deed haar opleiding aan de Haagse Hogeschool. Na het behalen van haar diploma heeft ze onder andere in het ziekenhuis en het verpleeghuis gewerkt. Ze heeft veel ervaring met het begeleiden van mensen voor en na een maagverkleinende operatie. 

Anne-Marie deed na haar basis-studie onder andere de opleiding Cognitieve Gedragstherapie voor Diëtisten en de cursus Diarree en Obstipatie. Ze werkte ook als sportinstructeur.

 

Over Anne-Marie

De meeste mensen willen zo lang mogelijk gezond blijven. Gezonde keuzes zijn voor velen niet perse de fijnste keuzes. Vaak lopen ze aan tegen een interne tweestrijd. Het is mijn taak om mensen in hun kracht te zetten en ze te helpen hun doel te bereiken. Ieder mens is anders. Een voedingsadvies moet aansluiten bij iemands leefwijze, anders werkt het niet. 

 

Terug naar team
Dieetwijzer

Voeding en

Klik op de groene knop voor meer informatie over het geselecteerde onderwerp.