Onze nieuwsberichten

Wereld diabetesdag  14 november, gratis workshops in Breda. Wereld diabetesdag  14 november, gratis workshops in Breda.

Wereld diabetesdag 14 november, gratis workshops in Breda.

02-11-'17

Diabetes Vereniging Nederland organiseert in samenwerking met 3 Huisartsenzorggroepen en het Amphia ziekenhuis een speciaal evenement over diabetes in het centrum van Breda op dinsdag 14 november.

 

Op deze middag worden workshops gegeven over koolhydraatarme tussendoortjes/ etiketten lezen en het belang van bewegen in het dagelijkse leven. Belangrijk voor iedereen, maar zeker voor mensen met diabetes! Artsen, diabetesverpleegkundigen en diëtisten delen hun kennis en ervaringen met het publiek. Zij beantwoorden vragen en helpen zo met het leren omgaan met een ziekte als diabetes.

 

Ook Ellen Verspeek (de ABCdiëtist in Dongen) is aanwezig voor alle vragen over voeding en diabetes en zij verzorgt samen met de diabetesverpleegkundige "Koolhydraatarme tussendoortjes en het lezen van etiketten (suikers & koolhydraten)".

 

Waar?

Het evenement wordt gehouden in de Lutherse Kerk, Veemarktstraat 11, Breda. Inloop: 11.30-12.00 uur. Programma van 12.00-18.00 uur. Dit evenement is voor mensen uit Breda en de wijde omgeving die meer willen weten over Diabetes.

 

Vergeet je niet op te geven via de DVN: https://www.dvn.nl/Wat-is-er-te-doen/Activiteit/Wereld-Diabetes-Dag-leer-over-diabetes?ArtMID=897&ArticleID=429&tabid=284