Ons team

Annette van Liemt

Annette van Liemt

Diëtist

#diëtist #metabool syndroom #prikkelbare darm #nierfalen

Annette is allround diëtist. Van ondervoeding tot overgewicht, iedereen kan bij haar terecht voor goed voedingsadvies. Ook behandelt ze verschillende chronische aandoeningen. Uit ervaring weet ze dat het lastig is om op gewicht te blijven en als moeder van twee pubers weet ze waar gezinnen tegenaan lopen. Deze persoonlijke ervaringen gebruikt ze om jou te motiveren je doelstellingen te halen.

 

Mail Annette

 

Loopbaan
Naast de hbo-opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool voltooide Annette de masterstudie Bestuurskunde aan de Rijksuniversiteit Leiden. Nu volgt ze trainingen aan de Universiteit Wageningen en doet ze de bacheloropleiding Psychologie bij de Open Universiteit. En of dat nog niet genoeg is, is ze vaak te vinden op symposia, congressen en bij scholingen.

 

Annette is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten en is ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

 

Over Annette
Betrokken, enthousiast, oplossingsgericht en vooral nooit uitgeleerd! Wetenschapsbladen zijn voor Annette vaste vakantielectuur en ze voorziet ons hele team van de juiste literatuur. Hoe ze dat volhoudt? Een paar pure pindarotsjes tussendoor doen wonderen. De goede vetten en eiwitten geven haar volop energie.

 

"Kleine stapjes geven langdurig resultaat." 

Terug naar team
Dieetwijzer

Voeding en

Klik op de groene knop voor meer informatie over het geselecteerde onderwerp.