werkwijze

een consult bij abc diëtisten

Bij het eerste consult ga je in gesprek met je diëtist. Je legt je vraag voor of deelt je wensen. Samen formuleren we haalbare doelstellingen. Tijdens het traject dat volgt, zit je zelf aan het stuur. De diëtist coacht en ondersteunt. Zij is er om veranderingen mogelijk te maken en creatieve oplossingen aan te dragen. Op basis van respect, vertrouwen en plezier gaan we slagvaardig te werk, met als resultaat: een gezonde levensstijl en kwaliteit van leven.

 

 

 

Ben je weinig thuis of woon je niet in de buurt? We bieden ook online begeleiding aan.

JE KUNT TELEFONISCH of via de webagenda EEN AFSPRAAK MAKEN

Bel 06 – 434 256 90 of beheer zelf je afspraak in onze webagenda. Als je inlogt kun je jouw eerstvolgende afspraak zien, annuleren of verzetten. En je kunt een vervolgafspraak inplannen.

 

Je bent al cliënt

Ben je al onder behandeling bij een van onze ABCdiëtisten? Vraag jouw diëtist dan of ze je aanmeldt voor onze webagenda. Je ontvangt van haar je inloggegevens. Je kunt ook mailen naar info@abcdietist.nl,  dan neemt je diëtist contact met jou op.

 

Nog geen cliënt?

Ben je nog niet bij eerder bij ons geweest? Vul dan je gegevens in en wij bellen je zo snel mogelijk terug voor een eerste afspraak.

 

Eerste consult?

Lees dan hier hoe we omgaan met jouw privacy en wat je mee kan nemen.