Vergoedingen & Tarieven

Vergoeding 2024

In 2024 krijg je de eerste 3 behandeluren per kalenderjaar vergoed vanuit je basisverzekering. Dit zijn 4 tot 6 consulten per jaar. Deze behandelingen vallen onder het eigen risico. Voor kinderen onder de 18 jaar geldt geen eigen risico.


Aanvullend verzekerd?

Met een aanvullende verzekering krijg je bij de meeste zorgverzekeraars meer consulten vergoed. Check in het overzicht vergoeding diëtiek wat je aanvullend

vergoed krijgt voor 2024.

Het aantal consulten is bij ons niet beperkt tot wat zorgverzekeraars vergoeden. Wij leveren maatwerk. Zie hiervoor onze tarieven.

 

Een voedingsadvies is vaak eenmalig en wordt vaak ook vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Wil je graag weten of je goed bezig bent nu je vegetarisch eet of wil je graag een check van je eetpatroon? Dan krijg je van ons de factuur voor het voedingsadvies en kun je dit bij de zorgverzekeraar indienen.

 

Verwijzing

Je kunt bij ons terecht zonder een verwijzing van een arts. Als er aanvullende vragen zijn, kan het zijn dat we alsnog om een verwijzing vragen van een arts. Je arts kan een verwijzing sturen via Zorgdomein of  Download nu de verwijsbrief.

 

Ketenzorg

Ben je doorverwezen naar de diëtist in het kader van de ketenzorg (DBC) dan krijg je een standaardvergoeding voor de behandeling ongeacht je verzekering. De ketenzorg valt buiten het eigen risico. Wij werken samen met onderstaande zorggroepen.

Dieetwijzer

Voeding en

Klik op de groene knop voor meer informatie over het geselecteerde onderwerp.