Ons team

Ellen Steinmeijer

Ellen Steinmeijer

Diëtist & Leefstijlcoach

#eetstoornissen #sportdiëtist #gewicht #hormonen #coach  #darm

Ellen is diëtist, sportdiëtist, leefstijlcoach/leefstijldietist en mede-eigenaar van ABCdiëtistennetwerk. In haar werk staat coachen, genieten van eten en kwaliteit van leven centraal. Dit betekent maatwerk en nauwe samenwerking met andere zorgverleners én met jou als cliënt.

Mail Ellen 

 

Of stuur haar een WhatsApp bericht op 0618167262 (alleen tekstberichten)


Loopbaan

Na de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de HAN startte Ellen in 1987 haar eigen praktijk. Ondertussen bleef ze zich ontwikkelen met een groot aantal post-hbo-opleidingen zoals eetstoornissen,  sportdiëtetiek, overgewicht, maag-darmklachten (fodmap, SIBO, allergie), hormoon klachten, diabetes mellitus, ondervoeding en voeding bij kanker. Als coach heeft zij ook de nodige opleidingen gevolgd zoals cognitieve gedragsverandering (CGT), NLP, emotie-eten, intuitief eten en ACT.  Daarnaast heeft zij het examen voor leefstijlcoach behaald en is zij ook leefstijldietist.

Ellen is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten (NVD), de Diëtisten Coöperatie Nederland (DCN), de Vereniging Sportdiëtetiek Nederland (VSN), lid van KDOO (Kenniscentrum Dietisten Overgewicht en Obesitas), Netwerk Eetstoornissen, Arts en Leefstijl.

Ellen is ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici. AGBcode: 24-000092

 


Over Ellen

Optimistisch, empatisch, ondernemend, gedreven en besluitvaardig. Naast haar werk geniet Ellen van koken en lekker eten met familie en vrienden.

 

"Een gebalanceerd dieet is een snoepje in beide handen." 

 

Aandachtsgebieden:

#eetstoornissen

#(top)sport

#gewicht (overgewicht, ondergewicht en neutrale gewichtsbehandelingen)

#hormonen

#maag-darmklachten (FODMAP, SIBO, allergie, en andere)

#oncologie

#maar je kunt ook voor alle andere vragen mbt voedingen en dieet  bij haar terecht

 

Terug naar team
Dieetwijzer

Voeding en

Klik op de groene knop voor meer informatie over het geselecteerde onderwerp.